Nieuws - LeuvenConsultatiebureau voor Arbeid en Zorg (Leuven)


Startersweek

Als je naar het Consultatiebureau komt met een vraag rond tewerkstelling maar je weet zelf nog niet goed wat je kan, dan kan je deelnemen aan de startersweek.

Het is de bedoeling om samen zicht te krijgen op je mogelijkheden en grenzen zodat we op het einde van de startersweek kunnen bekijken welke volgende stap je best zet op weg naar tewerkstelling.

Hoe verloopt een startersweek ?
Wanneer gaat een startersweek door ?


IN-zicht: loopbaanbegeleiding

Je zit met een aantal vragen of je hebt het gevoel vast te lopen in je huidige job. Je wil groeien in je huidige job of maximale zelfrealisatie nastreven. Je wil eens uitzoeken welke mogelijkheden er voor jou zijn, bij je huidige werkgever of op de arbeidsmarkt.

Wij helpen je graag stil te staan bij jezelf en bij de vragen die je hebt omtrent ‘werken’. Haal meer plezier uit je loopbaan door een hoger zelfwaardegevoel na te streven en gemotiveerd aan de slag te blijven. Loopbaanbegeleiding biedt hierbij zeker een meerwaarde.

Wat is IN-zicht?
Voor wie is loopbaanbegeleiding via IN-zicht?
Hoe verloopt het Inhoudelijk?
Praktische gegevens
Bekijk nog even onze Website


Plug in Gaps

Het plug in gaps project is een samenwerkingsproject tussen het ATB-netwerk en de uitzendsector. Het project richt zich tot personen die minder makkelijk een geschikte werkplek vinden owv de moeilijkheden die ze ervaren op fysiek, mentaal, psychisch of zintuiglijk vlak (= arbeidshandicap). Via dit project hopen we via uitzendarbeid de kansen op een langdurige job te vergroten.

Voor meer informatie: www.plugingaps.be
Folder voor cliënten in opmaak


RESET

In samenwerking met het ATB-netwerk werd een project ontwikkeld waarbij we ons specifiek richten tot “mensen die ondanks hun mogelijkheden toch keer op keer mislukken en die door de mazen van de hulp- en dienstverlening glippen”.

Lees meer.


JAARVERSLAG

Jaarverslag Consultatiebureau voor Arbeid en Zorg (Leuven) 2011. Download hier.
Jaarverslag Consultatiebureau voor Arbeid en Zorg (Leuven) 2007. Download hier.Terug